Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Ο Βραζιλιάνος χαφ του «Δικεφάλου» εξήρε τη συμβολή των γονέων του στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα παίζοντας ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Για τα όσα χρειάστηκε να κάνει ώστε να μην εγκαταλείψει το όνειρό του αναφέρθηκε διαδικτυακά ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram εξαίροντας τη συμβολή των γονέων του, ιδίως του πατέρα του, στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα παίζοντας ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο 31χρονος άσος του «Δικεφάλου»:

«Βήματα για να μην εγκαταλείψεις το όνειρο σου.

Οι γονείς μου με συμβούλεψαν από πολύ νωρίς για το τι ήταν σωστό και τι λάθος. Έμεινα σε αυτό και προσπαθούσα πάντα να ακολουθώ τις συμβουλές που μου έδωσαν, επικεντρωμένος σε αυτό που ήθελα να γίνω.

Οι γονείς μου μου δίδαξαν να είμαι καλός, αλλά όλα εξαρτώνται από την κρίση του καθενός. Πάντα προσπαθούσα να ακολουθώ αυτό που πίστευα ότι ήταν σωστό.

Τι πρέπει αν αφιερώσουμε για αυτό; Τα πάντα και λίγο περισσότερο.

Θυμάμαι ο πατέρας μου έλεγε ότι κάθε μέρα πρέπει να σκοτώνεις και άλλο λιοντάρι. Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα πολύ δυνατός, αν δεν έχεις επικεντρωθεί στον στόχο σου θα βρεθούν πολλοί να σε χτυπήσουν. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη.

Διδασκαλίες που μου έδωσαν οι γονείς μου για να είμαι καλός, αλλά όλα εξαρτώνται από την κρίση του καθενός, επειδή ξέρετε ακριβώς τι είναι σωστό ή λάθος και από εκεί κάνετε τις επιλογές σας, πάντα προσπάθησα να ακολουθήσω το σωστό αυτό που πίστευα ότι ήταν.

Πόσο πρέπει να αφιερώσουμε; Εντελώς και λίγο περισσότερο! ⁣

Θυμάμαι κάθε μέρα ο πατέρας μου είπε ένα άλλο λιοντάρι να σκοτώσει σήμερα. Ο διαγωνισμός ήταν πάντα πολύ δυνατός, οπότε αν δεν έχετε επικεντρωθεί, πολλοί άλλοι αθλητές σας χτυπήσουν, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ