Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ PAOK TV - ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απέστειλε επιστολή συμμόρφωσης στους παραβάτες που επιλέγουν να προβάλλουν παράνομα τους αγώνες του «Δικεφάλου».

Eπιστολή στους παραβάτες που προβάλλουν παράνομα τους αγώνες της ομάδας μέσα από το «PAOK TV» έστειλαν οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, οι «ασπρόμαυροι» υπογραμμίζουν πως: «Λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας από μέρους σας, σας καλούμε να προβείτε σε αγορά ετήσιας συνδρομής έστω και ετεροχρονισμένα. Στη περίπτωση αυτή θα θεωρήσουμε ως μη γενόμενη την ως άνω ενέργειά σας».

Αναλυτικά παρακάτω τα όσα αναφέρει η σχετική επιστολή:

«Λάβαμε γνώση ότι από την επιχείρησή σας μεταδόθηκε την Κυριακή 22.09.2019 ο αγώνας ΠΑΟΚ - Άρης χωρίς να έχετε αγοράσει επαγγελαματική συνδρομή, που σας επιτρέπει να προβάλλετε στο χώρο σας τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας μέσω του PAOK TV, το οποίο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης αυτών.

Αντιλαμβάνεστε ελπίζουμε ότι αυτή σας η ενέργεια συνιστά παράβαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας μετάδοσης και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με τους λοιπούς επιχειρηματίες που αγόρασαν επαγγελματική συνδρομή.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας από μέρους σας, σας καλούμε να προβείτε σε αγορά ετήσιας συνδρομής έστω και ετεροχρονισμένα. Στη περίπτωση αυτή θα θεωρήσουμε ως μη γενόμενη την ως άνω ενέργειά σας.

Σε αντίθεση περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την άσκηση όλων των νομικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ και του PAOK TV εναντίον της επιχείρησής σας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ και του PAOK TV».

Πηγή: SDNA
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ