Skip to main content

ΠΑΟΚ: Το παλεύει για Άρη ο Κρέσπο, 3 βδομάδες εκτός ο Ελ Καντουρί

Ο Ισπανός στόπερ τραυματίστηκε στον ορθό μηριαίο και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι έτοιμος στο ντέρμπι εναντίον των «κιτρινόμαυρων».

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας εναντίον του Ατρομήτου στην Τούμπα ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όσοι παίκτες βρέθηκαν στο βασικό σχήμα κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, το φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Από το παιχνίδι με τον «Ιστορικό» προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμών. Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκαν σε μαγνητική σήμερα το μεσημέρι για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Ισπανός στόπερ υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και θα καταβληθεί προσπάθεια να ειναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο ξεκίνημα του 2020.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, με το διάστημα αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες. Οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ συνεχίζουν τα προγράμματά τους.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.