Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΠΑΟΚ: ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες, αναφέρει ο παράγοντας του Δικεφάλου που πήρε εξιτήριο από το ΑΧΕΠΑ

Ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την ιστορία του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ιωσηφίδης, έδωσε προσφάτως μάχη με τον κορωνοϊό και βγήκε νικητής.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα, μετά το εξιτήριο από το ΑΧΕΠΑ, ο κ. Ιωσηφίδης σημειώνει ότι, «μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες» και ευχαριστεί για τον ενδιαφέρον και τις κινήσεις τους ώστε να του παρασχεθεί η απαραίτητη νοσηλεία τούς Ιβάν Σαββίδη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και τον Πάμπλο Γκαρσία. 

«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ωστόσο φαντάζει πολύ λίγο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό μου Θεόφιλο Χρυσανθίδη. Για κάποιον που έζησε την αγωνία και την υπερπροσπάθειά τους, τα λόγια φαντάζουν λίγα για να περιγράψει τον ηρωισμό τους. Κυριολεκτικά δίνουν τη δική τους ζωή, για να σώσουν τις δικές μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τις εκκλήσεις τους για τήρηση των μέτρων και προσοχή. Κι αν δεν το κάνουμε για εμάς, να το κάνουμε πρώτα και κύρια για αυτούς τους ήρωες», επισημαίνει ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και γενικός αρχηγός της Κ-19.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες. Χρειάστηκε να δώσω πρόσφατα άλλη μια, απέναντι σε έναν αντίπαλο άγνωστο και επίμονο. Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε και εμένα και χρειάστηκα νοσηλεία και υποστήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη συγκίνηση για το ενδιαφέρον του τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα μου. Τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση για τις πολύ σημαντικές ενέργειές τους, προκειμένου άμεσα να μου παρασχεθεί η απαραίτητη νοσηλεία.

Τον Πάμπλο Γκαρσία για την καθημερινή μας επαφή και υποστήριξη. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ωστόσο φαντάζει πολύ λίγο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό μου Θεόφιλο Χρυσανθίδη. Για κάποιον που έζησε την αγωνία και την υπερπροσπάθειά τους, τα λόγια φαντάζουν λίγα για να περιγράψει τον ηρωισμό τους. Κυριολεκτικά δίνουν τη δική τους ζωή, για να σώσουν τις δικές μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τις εκκλήσεις τους για τήρηση των μέτρων και προσοχή. Κι αν δεν το κάνουμε για εμάς, να το κάνουμε πρώτα και κύρια για αυτούς τους ήρωες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ