Skip to main content

PAOK TV: Δωρεάν για όλους τους φιλάθλους το αυριανό ΠΑΟΚ- Άρης

Η οικογένεια Σαββίδη αποφάσισε το αυριανό ματς να προβληθεί χωρίς οι φίλαθλοι να καταβάλουν το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

Δωρεάν μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των play off, μέσω του PAOK TV.

Την παραπάνω απόφαση έλαβε η οικογένεια Σαββίδη, μετά τη στήριξη που δέχθηκε το εγχείρημα του PAOK TV από τους φίλους του ΠΑΟΚκαθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Έτσι, το αυριανό ματς με τους  «κιτρινόμαυρους» θα προβληθεί χωρίς το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο.

Η ανακοίνωση:

«Για όλους εσάς που στηρίξατε την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο, δώσατε υπόσταση σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα όπως το PAOK TV, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, η αυλαία της σεζόν θα προσφερθεί δωρεάν.

Το επόμενο ραντεβού μας να μας βρει πιο δυνατούς, πιο ενωμένους, με νέους στόχους και λιγότερα λάθη!Αυτή, άλλωστε, είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε το PAOK TV στη συγκεκριμένη του μορφή. Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ αλλάζει, μεγαλώνει, εξελίσσεται και σύντομα θα είναι κοντά σας εντελώς ανανεωμένη.Μπορείτε να δείτε τον τελευταίο αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης πατώντας εδώ».