Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα Στοχ με αιχμές εναντίον του Φερέιρα

Ο Σλοβάκος εξτρέμ καυτηρίασε, μέσω ανάρτησης στο Instagram, το γεγονός πως μπήκε στον πάγο από τον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικεφάλου»

Αιχμές κατά του Άμπελ Φερέιρα άφησε διαδικτυακά ο Μίροσλαβ Στοχ, που χθες αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ για πρώτη φορά έπειτα από περίπου πέντε μήνες (σ.σ πέρασε αλλαγή στο 69’ αντί του Λημνιού).

Συγκεκριμένα, ο Σλοβάκος εξτρέμ προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram κατά την οποία καυτηριάζει το γεγονός πως μπήκε στον πάγο από τον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικεφάλου» γράφοντας:

«Πιστεύετε ότι μου αξίζει αυτό; Να μου φέρονται σαν να είμαι κάποιος που αρχίζει τώρα την καριέρα του ή σαν κάποιον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ή σαν να είμαι παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;».

Μάλιστα, ένας follower, του έγραψε σε μήνυμα πως  «ελπίζω να έχουμε έναν νέο προπονητή τη νέα χρόνια και να μας οδηγήσεις με τα γκολ σου» με τον ίδιο τον παίκτη να απαντά: «Το ελπίζω κι εγώ».

Σημειώνεται ωστόσο πως λίγη ώρα αργότερα, ο 30χρονος εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» προχώρησε σε νέα –διευκρινιστική- ανάρτηση αναφορικά με τα προαναφερθέντα ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί να παραμείνει «ενεργό κομμάτι της προσπάθειας».

Συγκεκριμένα, ο Μίροσλαβ Στοχ έγραψε:

«Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να ελεγχθούν πάντα. Για να διευκρινίσω την προηγούμενη μου δήλωση, αυτό που εννοούσα είναι ότι νιώθω πως έχω να δώσω πράγματα στο σύλλογο, στην ομάδα, και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς παρεξήγηση για κανέναν. Έχουμε στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι της προσπάθειας!».