Skip to main content

ΠΑΟΚ:Χαμός στα social media από Σκοπιανούς με το πανό για τη Μακεδονία

Οι πολίτες της γειτονικής χώρας παρουσίασαν με επιθετικό τρόπο τη δυναμική αντίδραση των «ασπρόμαυρων» οπαδών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο στόχαστρο των σκοπιανών ΜΜΕ μπήκε το μεγάλο πανό που ανήρτησαν ξανά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις θύρες 5-6 της Τούμπας με το μήνυμα «Η Μακεδονία είναι μία και είναι εδώ».

Συγκεκριμένα και όπως μεταδίδει το «Metrosport», τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα παρουσιάζουν τη δυναμική αντίδραση των «ασπρόμαυρων» οπαδών για τη Συμφωνία των Πρεσπών και υπερτονίζεται πως θα έπρεπε να μην κρεμαστεί ένα τέτοιο πανό.

Το γιατί έχει να κάνει με τον… αναγκαστικό σεβασμό, όπως λένε, σ΄αυτή τη Συμφωνία αλλά και στην τιμωρία που θα πρέπει να υπάρξει εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προβοκάτσια από τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» ενώ πολλά είναι και τα επιθετικά μηνύματα των Σκοπιανών στα social media που ειρωνεύονται τις καταβολές του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω μερικά από τα μηνύματα εναντίον του νταμπλούχου:

«Ευχαριστούμε κύριε Ζόραν Ζάεφ και κύριε Αλέξη Τσίπρα που λύσατε ένα πρόβλημα δεκαετών, τώρα οι μεγαλύτεροι εθνικιστές στην Ελλάδα φωνάζουν για τη Μακεδονία»

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τόσο... political correct που περίμεναν τη συμφωνία των Πρεσπών για να χρησιμοποιήσουν το όνομα της Μακεδονίας»

«Πρέπει να πάρουμε και εμείς τους κώλους μας και να γράψουμε παντού πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική»

«Μετά την ήττα τους στον ελληνοτουρκικό πόλεμο έγινε ανταλλαγή πληθυσμών. Το 1926 οι Έλληνες πρόσφυγες δημιούργησαν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την Ανατολία έχουν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη Μακεδονία. Εμείς όχι»

«Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από πρόσφυγες από την Τουρκία έχουν το θράσος να αποκαλούνται γνήσιοι Μακεδόνες»

«Βλέπετε κύριε Ζάεφ τι γίνεται στο ΠΑΟΚ – Άγιαξ; Θα συνεχιστεί πολύ αυτό;»