Skip to main content

Παπαχριστόπουλος: Ο Σαββίδης είχε φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει ο μεγαλοεπιχειρηματίας με την κυβέρνηση.

Στην παραδοχή ότι ο Ιβάν Σαββίδης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση προχώρησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε στο κανάλι του ΣΚΑΪ: «Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, δεν το αρνούμαι, αλλά είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ ότι ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που λέγεται ότι έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο βουλευτής αρκέστηκε στο σχόλιο ότι «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση». 

Αν και χαρακτήρισε λάθος την εισβολή με το όπλο στο γήπεδο όταν ρωτήθηκε  για το αν έπρεπε να συλληφθεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».