Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΔΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΘ

Δύο εκδηλώσεις από το Επιμελητήριο μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του Δ. Παπαδημητρίου εκτός Αθηνών, με την ιδιότητα του υπουργού

Με δύο σημαντικές εκδηλώσεις, το Σάββατο (14/1) και την Κυριακή (22/1), αρχίζει το 2017 για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά το επίσημο δείπνο του Επιμελητηρίου, που θα παρατεθεί το Σάββατο, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δρ Δημ. Παπαδημητρίου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, «είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούσουμε από τον πλέον αρμόδιο υπουργό τις σκέψεις, τις ιδέες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά την Αγορά και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, μέσα στην ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία αλλά και τις προκλήσεις του 2017! Στο Ετήσιο Δείπνο θα δώσουν το "παρών" όλες οι αρχές της πόλης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη ομιλία του κ. Παπαδημητρίου εκτός Αθηνών, με την ιδιότητα του υπουργού.

Η δεύτερη εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά των εκδηλώσεων του ΕΕΘ «Οι Επαγγελματίες συζητούμε με τους Πολιτικούς μας» και θα διοργανωθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Επιμελητηρίου.

Σε αυτήν θα αναπτύξουν τις θέσεις τους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και ο Δημήτρης Μάρδας, πρώην υπουργός, από την πλευρά της κυβέρνησης, όπως και ο Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης από την πλευρά της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

Σύμφωνα με το ΕΕΘ, η παρουσία των προαναφερθέντων ομιλητών, είναι πολύ σημαντική καθώς διατηρούν στενή σχέση με τον χώρο αλλά και με το Επιμελητήριο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο κ. Μάρδας έχει συνεργαστεί σε πολλά προγράμματα φορέων της Αγοράς, ενώ επιχείρηση διατηρούσε επί πολλά χρόνια και ο κ. Αρβανιτίδης.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί και σε αυτήν θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του ΕΕΘ όχι μόνο να ενημερωθούν για τις θέσεις των κομμάτων αλλά και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους τους για τα θέματα του κλάδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ