Skip to main content

Παπαδημούλης: Ψεύδη και φθηνή μικροπολιτική από τη ΝΔ

Τα όσα έγραψε ο Κωνσταντίνος Ζούλας αποτελούν ψεύδη και φθηνή μικροπολιτική, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η ΝΔ ξέρει ότι σήμερα, κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών στο ΕΚ, ταξίδευα προς την Ελλάδα. Το γνωρίζει γιατί στην ίδια πτήση ήταν ο Δ.Αβραμόπουλος, η Ελ.Βόζεμπεργκ, η Ευα Καϊλή κ ο Ν.Χουντής» αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνο Ζούλα.

«Τα όσα έγραψε λοιπόν ο @kzoulas, περί... γκαζόζας, αποτελούν ψεύδη κ φθηνή μικροπολιτική!» καταλήγει στην ανάρτηση του ο κ. Παπαδημούλης.

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Ζούλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε: «H Ευρωβουλή αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλας. 439 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ, 88 παρών και 104 κατά. Τι έκαναν οι 3 του ΣΥΡΙΖΑ; @SteliosKoul & @kkuneva ψήφισαν «κατά»! ενώ ο σύντροφος @papadimoulis δεν εντοπίστηκε στην αίθουσα -ίσως πήγε για γκαζόζα».