Skip to main content

Παπαδόπουλος: Αδικημένος ο Ηρακλής, να βρει λύση η πολιτεία

Ο έμπειρος χαφ της Ρόδου αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον «Γηραιό» αλλά και στην αγωνιστική του απραξία λόγω κορωνοϊού.

Για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής αλλά και για τη μάχη του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τοποθετήθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του «Γηραιού» αναφέρθηκε στην αγωνιστική του απραξία λόγω κορωνοϊού, ενώ σχολίασε το ζήτημα που έχει προκύψει στον «Δικέφαλο», για την περικοπή που δεν δέχεται ένας παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος χαφ της Ρόδου:

Για το πώς αντιμετώπισε την αγωνιστική απραξία του λόγω κορωνοϊού: «Είμαι ποδοσφαιριστής της Ρόδου. Τώρα είμαι στην Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει με την ομάδα. Μας επηρέασε ο κορωνοϊός, αφού καλά-καλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Ευτυχώς είχα ένα γηπεδάκι εκεί κοντά και μπορούσα να προπονηθώ φυσιολογικά. Αλλοι συμπαίκτες μου, έτρεχαν στους δρόμους».

Για την περικοπή που δεν δέχεται ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και για την μάχη του πρωταθλήματος: «Αν δεν έχεις γνώση το τι συμβαίνει γύρω σου, τότε δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω.

Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν 800 ευρώ. Εγώ στην θέση του θα έπεφτα πιο κάτω. Ολοι έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές με τον κορωνοϊό. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα στο κύπελλο είναι όλα ανοικτά, αν και πιστεύω ότι θα υπερισχύσει ο Ολυμπιακός».

Για τον Ηρακλή: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Έχει φτάσει στο ναδίρ  η κατάσταση. Πρέπει η πολιτεία να βρει μια λύση για τον Ηρακλή. Πλέον ο Ηρακλής δεν δημιουργεί οπαδούς. Ο Ηρακλής είναι ο πιο αδικημένος. Αν θέλουμε να δούμε ένα καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει και ο Ηρακλής».