Skip to main content

Παπαδόπουλος: Δεν είχε καμία ουσία το σημερινό συμβούλιο

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε τη δική της πρόταση για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, για όλα όσα ειπώθηκαν στην άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών ομάδων της Super League και το επεισόδιο ανάμεσα στους Σπύρο Παπαθανασάκη και Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν ένα άτυπο συμβούλιο των ιδιοκτητών. Ειπώθηκαν διάφορες προτάσεις, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Δεν είχε καμία ουσία το σημερινό συμβούλιο. Δεν υπήρχε δομή, τρόπος που θα φέρει ένα αποτέλεσμα. Μιλούσαν όλοι, ο καθένας έλεγε τα θέματα της δικής του ατζέντας».

Για την πρόταση του Ηρακλή και τι προβλέπει αυτή: «Εμείς παρουσιάσαμε τη δική μας πρόταση που θα την παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένη. Προτείναμε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ να είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ και να υπάρχουν επιτροπές από μεγαλομετόχους όπου ο καθένας θα έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Για παράδειγμα. Βία και διαφθορά. Ένα άλλο κομμάτι η διαιτησία, πως θα διασφαλίσουμε πως θα έχουμε διαιτησίες που πρέπει να και να μην συζητάμε για το τι έγινε στο ένα γήπεδο και τι στο άλλο.

Επίσης χορηγική επιτροπή. Επαναλαμβάνω και πάλι όλες οι επιτροπές να απαρτίζονται από μεγαλομετόχους των ΠΑΕ. Πως θα παρθούν αποφάσεις, αφού δεν έχει επικυρωθεί κάτι. Ο κ. Κωστούλας του Παναιτωλικού έκανε σωστές προτάσεις οι οποίες μας βρίσκουν σύμφωνους. Το ποδόσφαιρο είναι σε οριακό σημείο και χρειάζεται λύσεις. Τα πράγματα δεν είναι καλά και όποιος το πιστεύει μάλλον δεν βλέπει Super League, αλλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Για τον Σταύρο Κοντονή: «Ο κ. Κοντονής έκανε ένα λάθος. Δεν είναι δυνατόν λίγες ώρες πριν από ένα συμβούλιο να έχει πρόθεση να κάνει συμβούλιο με μόνο τέσσερις ομάδες. Ολες οι ομάδες έχουν μία ψήφο. Από κει και πέρα είναι δική μας δουλειά ως Ηρακλής να το εκμεταλλευτούμε. Εμείς θα πάρουμε πρωτοβουλίες και όποιος θέλει μπορεί να έρθει μαζί μας».

Για τη φημολογία πως ο κ. Κοντονής δεν βρήκε για να καλέσει τους ανθρώπους του Ηρακλή στη σύσκεψη: «Ποιος έκανε αυτή την προσπάθεια. Εμείς δεν απαντάμε σε κύκλους. Και εμείς μπορούμε να κάνουμε διαρροές. Μαζί μας δεν επικοινώνησε κανείς από το γραφείο του κ. Κοντονή».

Για το επεισόδιο του Παπαθανασάκη με τον Θεοδωρίδη: «Υπήρξε ένα έντονο επεισόδιο. Ο κ. Παπαθανάσακης έχει πάθος και ήθελε να προχωρήσουν κάποια ζητήματα. Ήταν κατηγορηματικός πως δεν ήθελε τον Μποροβήλο στη σύσκεψη. Ο κ. Παπαθανασάκης έκανε τις δικές του τοποθετήσεις και εκεί ειπώθηκε πως η θητεία του κ. Μποροβήλου θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Ο κ. Παπαθανασάκης ενοχλήθηκε πολύ με τη στάση του Ολυμπιακού που έπαιρνε το μέρος του κ. Μποροβήλου, από τη στιγμή που η συζήτηση ήταν μεταξύ των ιδιοκτητών».