Skip to main content

Παπαδόπουλος: Διψά για τίτλο ο κόσμος του Άρη, δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως του αρέσει πολύ να βλέπει τους «κιτρινόμαυρους» καθώς έχουν «ομοιογένεια, χημεία, φρεσκάδα και ταχύτητα».

Στη δίψα του κόσμου του Άρη για έναν τίτλο και στο γεγονός πως κατά τη γνώμη του ο ΠΑΟΚ επικράτησε δίκαια χθες ενάντια στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Οποιαδήποτε τακτική και να χρησιμοποιηθεί εάν δεν υπάρχει διάθεση και ένταση από τους παίκτες όλα καταρρέουν. Πρώτα είναι το πάθος και η θέληση των παικτών και έπειτα έρχεται η τακτική και η στρατηγική. Ο ΠΑΟΚ πρέσαρε πολύ ψηλά και το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού να χτίσει παιχνίδι από πίσω το κατέστρεψε. Έβγαλε ένταση ο Πέλκας και για αυτό ο προπονητής τον άλλαξε πολύ σωστά. Βέβαια δεν είχε καθαρό μυαλό και κινδύνεψε με κάρτες. Ο ΠΑΟΚ είχε τακτική καλή, πάθος και τρέξιμο, χάλασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και δίκαια κέρδισε».

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη θέση του: «Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παίζει ως αμυντικός τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να παίζει πίσω. Δίνει περισσότερα από πίσω. Μπορεί να σπάσει ένα πρέσινγκ του αντιπάλου. Παίζει σημαντικό ρόλο αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή όμως».

Για τον Άμπελ Φερέιρα: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ άκουσε πάρα πολλά. Πιστεύω ότι θέλει να κερδίζει. Ο κάθε παίκτης μπορεί να αποδώσει στη θέση του και κινήθηκε ο ΠΑΟΚ σε έναν σχηματισμό ίδιο δίνοντας περισσότερη έμφαση στην περσινή συνταγή. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι το πάθος και η ενέργεια των παικτών. Αυτό είχε ο ΠΑΟΚ χθες. Βεβαίως χρειάζεται χρόνος ο προπονητής. Περισσότερο χρόνο χρειάζονται οι ξένοι προπονητές. Όπως ακριβώς είναι και οι παίκτες. Θυμηθείτε πως ήταν πέρυσι ο Μίσιτς. Εξαρτάται από το πως η ομάδα φέρεται σε ένα προπονητή. Πρέπει να αισθάνεται ότι είναι μέσα στην οικογένεια».

Για την εικόνα του Άρη: «Έχει ρολάρει η ομάδα. Ο Άρης έχει πολύ καλό ρόστερ. Ίσως να μην έχει ρόστερ και ίσως η απαγόρευση μεταγραφών να του κάνει καλό. Έχει ομοιογένεια. Υπάρχει χημεία, φρεσκάδα, ταχύτητα. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τον Άρη».

Για το ζευγάρι του Άρη με τον Ατρόμητο: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια πολύ καλή ομάδα. Φέτος έχουν αλλάξει πολύ παίκτες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και μην ξεχνάτε ότι είναι κύπελλο και υπάρχουν δύο αγώνες. Δεν θα είναι εύκολο για τον Άρη, θέλει πολύ δουλειά για να πάρει την πρόκριση, η οποία θα κριθεί και στα δύο ματς».

Για το εάν είναι ευκαιρία για διάκριση το κύπελλο για τον Άρη: «Διψάει για ένα τίτλο ο κόσμος του Άρη. Ειδικά φέτος που βλέπει ότι έχει μια καλή ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ενώ έχει βάλει και δύο γκολ μέσα στο ''Καραϊσκάκης''».