Skip to main content

Παπαδόπουλος: Έδωσα τα πάντα στον Ηρακλή, αλλά «έσκασα»

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τη Μίκρα ο πρώην, πλεόν, τεχνικός του Γηραιού - «Πίστευα ότι κάτι θα άλλαζε με αυτούς που ήρθαν, αλλά μάταια», είπε

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια είπε το «αντίο» στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος, που από σήμερα αποτελεί παρελθόν από τον Γηραιό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, ο πρώην, πλέον, προπονητής των «κυανολεύκων» αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον σύλλογο, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Ηρακλή είναι, πια, κομμάτι της ζωής του.

«Είναι μια πραγματικά δύσκολη μέρα, έχω πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση εδώ και αρκετό καιρό και προσπάθησα να το κρατήσω μακριά από την ομάδα για να παίξει απερίσπαστη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα, έδωσα τα πάντα, άλλα κάποια στιγμή σκας. Είναι πολλά πράγματα, έχω εξηγήσει στον Καγιούλη το τι χρειάζεται η ομάδα αλλά έχει χαθεί ο σεβασμός σε αρκετά θέματα. Πίστευα ότι αυτοί που ήρθαν θα βοηθήσουν αλλά δεν έγινε έτσι. Ο Ηρακλής είναι το δεύτερο σπίτι μου, είναι δύσκολες οι στιγμές» είπε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το πως έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο προσπάθησα να το αποτρέψω αλλά δεν υπήρξε λογική σε πολλά πράγματα λειτουργούσα πολλές φορές αν πυροσβέστης αλλά έχω και τα όριά μου».

Για το αν θα ξαναγυρίσει κάποια στιγμή: «Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ζωής μου. Προσπάθησα να βοηθήσω σε πολλούς τομείς. Εύχομαι να έρθω σε καλύτερες συνθήκες στην ομάδα. Είναι δύσκολα αυτά τα νέα παιδιά να βοηθηθούν. Η ομάδα μπορεί να ανακάμψει, έχω εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό κομμάτι, ελπίζω ο επόμενος προπονητής να βοηθήσει.»

Για την επόμενη μέρα και τη λύση που ψάχνουν οι βετεράνοι: «Δεν ξέρω ποια είναι η λύση. Εγώ θα πω είναι πως είναι τρελό αυτή η ομάδα από τη Football League που τη ζήλευαν όλοι έπαιξε κάλο ποδόσφαιρο κα διεκδίκησε είσοδο στα πλέι οφ παρότι δεν ήταν στους στόχους, να φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι κατόρθωμα το πώς έγιναν τόσα πολλά λάθη».