Skip to main content

Παπαδόπουλος: Το καλοκαίρι τελειώνει οριστικά το ΑΕΠ από τον Ηρακλή

«Θα δοθεί μεγάλος αγώνας και μεγάλη μάχη για την άνοδο, αλλά ξέρω ότι ο Μυροφορίδης μπορεί να προστατεύσει το σωματείο», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος

Για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής αλλά και για το επικείμενο φιλικό της Δευτέρας στη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος:

Για το φιλικό της Δευτέρας μεταξύ της ΑΕ Ποντίων και του Ηρακλή: «Είναι μία κίνηση που έγινε από τη δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο τον κ. Χιονίδη και από πέρσι το γήπεδο πήρε το όνομα του Θόδωρου Παπαδόπουλου. Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση όλων των τμημάτων της ομάδας και θα γίνει ο αγιασμός και θα διαβαστεί μία επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Θοδωρή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30».

Για το πώς κρατάει στη μνήμη του τον εκλιπόντα Θόδωρο Παπαδόπουλο: «Νιώθω σαν να μην έφυγε ποτέ. Με τον Μπάμπη είμαστε μαζί κάθε μέρα και νομίζω ότι κάνουμε αυτό που θα έκανε κι ο Θοδωρής. Όταν συμβαίνει κάτι σκεφτόμαστε «τι θα έκανε ο Θοδωρής» στην αντίστοιχη περίπτωση. Αν ζούσε σήμερα ο Θοδωρής θα στήριζε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε σήμερα ο Ηρακλής κι έτσι κι εμείς στηρίζουμε».

Για τις προσεχείς διαδικασίες του ιδρυτικού σωματείου: «Βοηθάω όσο μπορώ σε επίπεδο γραμμετειακής υποστήριξης. Με βάση την προκήρυξη στις 20 Οκτωβρίου έληγε η θητεία του ιδρυτικού σωματείου. Από τη στιγμή, όμως, που είχαμε τη μετακίνηση του Σάκη Χατζόγλου στην ΠΑΕ και την παραίτηση ακόμα δύο μελών προκηρύξαμε τις εκλογές για τις 3 Οκτωβρίου. Θα γίνει ένας οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και στη συνέχεια θα γίνουν και οι εκλογές».

Για την απαλλαγή από το πρόθεμα «ΑΕΠ» και τις ενέργειες για λειτουργία δεύτερου τμήματος στο ιδρυτικό σωματείο, προκειμένου να αποκτηθεί το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ: «Συμφωνώ για την απαλλαγή από το πρόθεμα «ΑΕΠ», αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι το ζήτημα. Η κατάσταση θα έχει λυθεί στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2019 και την έναρξη της επόμενης και αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω πριν αποσυρθώ από το σύλλογο. Δεν έγινε γιατί δεν υπήρχε η διάθεση, αλλά επειδή υπήρχαν διάφορα νομικά θέματα. Όσον αφορά το θέμα της 10% αφορά τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, αλλά για μένα δεν είναι ο βασικός λόγος που το σωματείο θα ελέγχει το σύλλογο. Ακόμα και να μη γίνει αυτό το 10%, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 5-6 άτομα τα οποία έχουν αγοράσει συμμετοχές κι έχουν έννομο συμφέρον».

Το σχόλιό του για το αγωνιστικό κομμάτι του Ηρακλή: «Για τα αγωνιστικά με ενημερώνει ο Μπάμπης. Έκανα, βέβαια, ένα τετράωρο ραντεβού με τους ανθρώπους που τρέχουν αυτή τη στιγμή την ομάδα, με τους κ.κ. Χατζόγλου και Λεωνταρά. Η αλήθεια είναι ότι με ενθουσίασαν αυτά που άκουσα. Το θέμα είναι να γίνουν οι ακαδημίες του Ηρακλή. Επαναλαμβάνω, πάντως, ότι εγώ διαχειρίζομαι θέματα γραμματειακής υποστήριξης. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έχω… Μυροφορίδη. Ξέρω ότι την ομάδα πάντα την κυνηγάνε. Θα δοθεί μεγάλος αγώνας και μεγάλη μάχη για την άνοδο, αλλά ξέρω ότι ο Παύλος μπορεί να προστατεύσει το σωματείο».