Skip to main content

Παπαγεωργίου σε Κυριάκο: Κάναμε το νοσοκομείο με τις πλάτες Μητσοτάκη

Μπορεί η οικογένειά μας να ήταν δημιουργός, αλλά το νοσοκομείο έγινε με τις πλάτες του Κώστα Μητσοτάκη, είπε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

Μία άγνωστη πτυχή για τον τρόπο με τον οποίον υλοποιήθηκε το «Παπαγεωργίου» και τη συμβολή του πατέρα του, εξιστόρησε στον, Κυριάκο Μητσοτάκη, ένας εκ των ιδρυτών του νοσοκομείου, ο Νίκος Παπαγεωργίου, κατά την επίσκεψή του στο ίδρυμα.

«Οι δύο οικογένειες, Παπαγεωργίου και Μητσοτάκη, συνδέονται απόλυτα. Μπορεί η οικογένειά μας να ήταν δημιουργός, αλλά το νοσοκομείο έγινε με τις πλάτες του Κώστα Μητσοτάκη», είπε αρχικά ο κ. Παπαγεωργίου, υποδεχόμενος τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ίδρυμα.

Και συνέχισε: «Είχα πάει και τον είχα δει (σ.σ. τον Κωνστ. Μητσοτάκη). Του είπα την πρόθεση που είχαμε και μου λέει: "κ. Παπαγεωργίου, αν θέλετε να δείτε και να το χαρείτε, κτίστε το μόνοι σας"».

«Αυτό που έχετε κάνει είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη, έχετε δημιουργήσει ένα νοσοκομείο κόσμημα για όλη τη Βόρεια Ελλάδαι», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δικό μας χρέος είναι να προβάλλουμε τέτοιες ενέργειας, αλλά και να ενθαρρύνουμε μία νέα γένια μεγάλων δωρητών οι οποίοι θα υποστηρίξουν τη χώρα σε αυτή τη κρίσιμη καμπή όπου βρίσκεται».