Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

«Είναι δεδομένο πως η Λαμία θα συμμορφωθεί στις αποφάσεις, όμως, για μένα το ποδόσφαιρο τέλειωσε για φέτος», ξεκαθάρισε ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών.

Την άποψή του πως με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να γίνεται λόγος για πιθανή συνέχιση της Super League 1 εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας:

Για το σενάριο περί διεξαγωγής των play-off και play-out σε συγκεκριμένες πόλεις: «Υπάρχει μια σκέψη, συζητείται και αυτό, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει. Είναι μια σκέψη και αυτή μαζί με πολλές άλλες που εξετάζονται. Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό και δεν ξέρουμε αν είναι η πιο καλή λύση. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, αλλά και κάποια πρακτικά προβλήματα. Τι θα γίνει αν ένας ποδοσφαιριστής έχει τον ιό και κολλήσει και άλλους δέκα; Τι θα κάνει η ομάδα; Θα παίξει με τους υπόλοιπους; Θα παίξει με τους μασέρ; Καταθέτω αυτήν την απορία και δεν παίρνω κάποια απάντηση».

Για το τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη του: «Για μένα δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε για πρωτάθλημα με τέτοιες συνθήκες. Ίσως και να κινδυνολογώ επειδή ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, όμως, όπως είμαστε τώρα δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα. Να περάσουν δέκα ημέρες ακόμη, να δούμε πώς θα πάμε με τα κρούσματα και τότε ίσως μπορούμε να πάρουμε κάποια απόφαση. Και πάλι, όμως, χρειάζεται ένα διάστημα προπονήσεων. Δεν αρκεί η εκγύμναση των παικτών από το σπίτι. Αν δεν κάνουν οι παίκτες κανονικές προπονήσεις για 15-20 μέρες πώς θα παίξουν; Να παίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο μόνο και μόνο για να μην χάσουν λεφτά η UEFA και η FIFA;

Σίγουρα προκύπτουν και κάποια οικονομικά ζητήματα, όμως, πάνω από όλα είναι η υγεία. Όλοι πονάμε οικονομικά από αυτήν την ιστορία. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσω στο γήπεδο. Και στις ευπαθείς ομάδες να μην συμπεριλαμβανόμουν πάλι θα το σκεφτόμουν. Γιατί να παίξουμε; Μόνο και μόνο για να μην χάσουν χρήματα κάποιοι μεγάλοι; Είναι δεδομένο πως η Λαμία θα συμμορφωθεί στις αποφάσεις, όμως, για μένα το ποδόσφαιρο τέλειωσε για φέτος. Να είμαστε καλά να ξεκινήσουμε του χρόνου. Οι πιο πολλοί πρόεδροι έχω την εντύπωση ότι συμμερίζονται τις απόψεις μου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ