Skip to main content

Παπακωνσταντίνου: Τραγούδισε στη Ξάνθη, πληρώθηκε μέσω Βουλγαρίας

Πώς ο γνωστός τραγουδιστής, για συναυλία που έδωσε στη Ξάνθη και ενώ αμείφθηκε με 16.500 ευρώ, κατέβαλε κρατήσεις μόλις 17 ευρώ.

Μέσω Βουλγαρίας πληρώθηκε για τη συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη τον Δεκέμβριο ο γνωστός για την αριστερή του ιδεολογία τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής».

Η υπόθεση βγήκε στο «φως» μετά από τη δημοσίευση στη Διαύγεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις 17 ευρώ.

Η υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, καθώς τέθηκε ως ερώτηση από την αντιπολίτευση, ενώ οι υπεύθυνοι του δήμου ζήτησαν να ελεγχθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστηρίζει πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. «Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος».