Skip to main content

Παπακώστα: Η Ελλάδα είναι εγγυήτρια δύναμη σε Βαλκάνια - ΝΑ Ευρώπη

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε πως οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό κεκτημένο

Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός αναφέρει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα με αναάρτησή της στο twitter και υπογραμμίζει πως οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο.

«Ο Πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας .Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων. Η Ελλάδα είναι... πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός. Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας» αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπαπώστα.

Νωρίτερα αναφορικά με την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;»