Skip to main content

Παπακώστα: Να απαντήσει για το «κρυφό πρόγραμμα» ο Μητσοτάκης

Σφοδρή αντίδραση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη μετά τις πρωινές δηλώσεις του τέως αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη.

 

Την αντίδραση της για τις δηλώσεις του στελέχους της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με τις μη ανανεώσεις συμβασιούχων εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση το νυν κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


«Την ώρα που επιχειρείται η -απαραίτητη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής- αναδιανομή του πλούτου προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πιο επίσημο τρόπο, διά του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του, επιλέγει να τους επιτεθεί, επαναφέροντας ζητήματα απολύσεων και ανατροπής του κατοχυρωμένου "1 προς 1"», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Παπακώστα.
 
«Ο Πρόεδρος της ΝΔ οφείλει μετά και τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του, να απαντήσει δημόσια προς τον Ελληνικό λαό, διότι υπήρξε αποκαλυπτικός ο Κυρανάκης του κρυφού τους Προγράμματος σε βάρος των πολιτών», καταλήγει η υφυπουργός.