Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2015

«Εμείς είμαστε όαση ασφάλειας και σταθερότητας» υποστηρίζει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής.

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα.

Μιλώνστας στη Νέα Σελίδα η κα Παπαγώστα τόνισε ότι «ο τρόπος και το πρόγραμμα που προτείνουν σήμερα η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης για να κυβερνηθεί ο τόπος είναι ακριβώς το πρόγραμμα και ο τρόπος με τα οποία ηττήθηκαν το 2015. 'Αρα ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κατανοήσει. Απλώς εκμεταλλεύεται την αποκορύφωση της κοινωνικής ανάγκης των πολιτών να εκφρασθούν».

Αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών η κ. Παπακώστα εκτιμά πως έχει να κάνει με τρεις διαφορετικούς άξονες.

«Ο πρώτος είναι η διατήρηση της κοινωνικής ατζέντας, ο δεύτερος αφορά στην ανασύσταση της μεσαίας τάξης», η οποία πληγώθηκε, όπως λέει, περισσότερο από την κρίση και ο τρίτος απορρέει από την μεσαία τάξη διότι σχετίζεται με την οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα».

Στόχος του κόμματός της στις εκλογές, σημειώνει η κ. Παπακώστα, «είναι να είμαστε δίπλα σε αυτά που θα συμβούν την επόμενη τετραετία στη δημόσια ζωή της χώρας με θεσμικό ρόλο, στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της ασφάλειας υπογραμμίζει πως, «είναι πολύ σύνθετο στην εποχή μας, λόγω της μεγάλης κινητικότητας της ανασφάλειας και του τεταμένου κλίματος που επικρατούν στη γειτονιά μας και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Εμείς είμαστε όαση ασφάλειας και σταθερότητας αλλά με τον συνδυασμό ενός ισορροπημένου μείγματος αναζήτησης των κοινωνικών αιτίων και θεραπείας τους και όχι απλώς και μόνο με το τεχνικό κομμάτι που είναι ο εξοπλισμός, η αναδιάρθρωση και η επιβολή δια της νόμιμης βίας της προστασίας των πολιτών και της ασφάλειας. Αν αυτό λέει η άλλη πλευρά σφάλει», καταλήγει η κ. Παπακώστα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ