Skip to main content

Παπαμιμίκος κατά Σιμόπουλου για ΠΑΟΚ: Άλλος είναι ο ρόλος του πολιτικού

Ο πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στρέφεται ενάντια του βουλευτή της ΝΔ για τις δηλώσεις του για τον ΠΑΟΚ.

Εναντίον του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου για τις δηλώσεις του για τον ΠΑΟΚ στρέφεται ο πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook ότι «ένας βουλευτής προσπαθεί να παρουσιάσει μια ολόκληρη παράταξη να εναντιώνεται σε ένα λαοφιλές και ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ, και πόσο περισσότερο να βάλλει εναντίον ενός επιχειρηματία που έχει αποδεδειγμένα, ακόμη και μέσα στην πανδημία, επενδύσει εκατονταδες εκατομμύρια και δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, δεν χωράει στην δίκη μου πολιτική λογική».

Ο ίδιος προσθέτει ότι ο ρόλος του βουλευτή πρέπει να είναι διαφορετικός. «Ο ρόλος του βουλευτή και του πολιτικού γενικότερα, κατά την άποψη μου, είναι να αφουγκράζεται τον πολίτη και να εκπροσωπεί το κοινωνικό σύνολο. Να κατανοεί τα προβλήματα, να διεκδικεί τις λύσεις και να επιδιώκει την νομοθέτησή τους», καταλήγει ο κ. Παπαμιμίκος.