Skip to main content

Παπαμιμίκος σε Μεϊμαράκη: Πέρασε η εποχή των «πορτιέρηδων» στη ΝΔ

Ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος απαντάει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην υποτιμητική δήλωσή του για θέση..."πορτιέρη" στο κόμμα.

Ο γραμματέας της ΝΔ, σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τη δήλωσή του περί "πορτιέρη" και , μέσω του λογαριασμού του στο facebook του απαντά ότι πέρασε η εποχή των "πορτιέρηδων" και πως με στάσεις σαν του κ. Μεϊμαράκη, δεν είναι περίεργο το ότι πολίτες γύρισαν τις πλάτες στο κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα, η απάντηση Παπαμιμίκου, διαβάζει:

"Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το Γραμματέα του κόμματος ΄΄πορτιέρη΄΄, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Προσωπικά έχω μάθει στην πολιτική να δίνω μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα. Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, να κάνουμε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς, γιατί ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες. Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των ΄΄πορτιέρηδων΄΄ των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν".