Skip to main content

Παπανάτσιου: Παραφιλολογίες ότι κλείσαμε τον σχολικό λαχανόκηπο

Αντιπαράθεση μεταξύ της υφυπουργού Οικονομικών και του βουλευτή της ΔΗΣΥ, Γιάννη Μανιάτη για το λουκέτο στον σχολικό συνεταιρισμό στην Όλυνθο.

Για παραφιλολογίες σχετικά με το λουκέτο στον σχολικό συνεταιρισμό στην Όλυνθο Χαλκιδικής έκανε λόγο η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία «Εξαίρεση από την καταβολή τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες-μέλη αγροτικών συνεταιρισμών, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τους Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και τις νομικές οντότητες που βρίσκονται σε εκκαθάριση, πτώχευση ή αδράνεια».

«Παραφιλολογίες ότι τον κλείσαμε, οι εφαρμοστικές πράξεις γίνονται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» ανέφερε η υφυπουργός, όταν ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης τη ρώτησε ποιους φορείς αφορά η τροπολογία.

«Πείτε μας ποιους αφορά; Αφορά τους τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων; Αυτούς με τον λαχανόκηπο του σχολείου που τους κλείσατε;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

«Η νομική μορφή του ήταν συνεταιρισμός. Κακώς έκλεισε» συμπλήρωσε η κ. Παπανάτσιου και πρόσθεσε: «Και που το ξέρετε εσείς ότι έκλεισε; Όλα αυτά καλλιεργούνται στα ΜΜΕ. Με την τροπολογία ερχόμαστε να θεραπεύσουμε».