Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ o υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Σέβεται όλους τους συνυποψηφίους του, δήλωσε

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή του μορφή, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, «κλείνω την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι σήμερα, εκτός και αν αλλάξει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δεχθεί πίσω στελέχη του κόμματος που αποχώρησαν, δήλωσε ότι δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στην ίδια κατηγορία.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι δεν διεκδικεί τη ρεβάνς, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει.

«Ποτέ δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Δημοκρατία», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι και ο ίδιος ποτέ δεν εξέλαβε το ΠΑΣΟΚ ως ιδιοκτησία του.

Πρόσθεσε ότι σέβεται όλους τους συνυποψηφίους του και θέλει να συνεργαστεί μαζί τους την επόμενη ήμερα των διαδικασιών απ' οποίο μετερίζι υπογραμμίζοντας ότι «θέλω και θα αγωνιστώ να βγει πρωθυπουργός από την παράταξη μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ