Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
x

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: O ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Θεμέλιο για να αντιμετωπίσουμε την σημερινή κρίση και να ξεπεράσουμε την κάθε δουλεία και επιτήρηση χαρακτήρισε τον Καλλικράτη ο πρωθυπουργός.

Θεμέλιο για να αντιμετωπίσουμε την σημερινή κρίση και να ξεπεράσουμε την κάθε δουλεία και επιτήρηση χαρακτήρισε τον Καλλικράτη ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Ο Καλλικρατης είναι ένα βασικό θεμέλιο για να αντιμετωπίσουμε τη σημερινή κρίση στη χώρα μας, να αντιμετωπίσουμε την κάθε επιτήρηση και κάθε δουλεία, να βγούμε με δικές μας δυνάμεις επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η κυβέρνηση θα είναι κοντά στους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες για να κάνουμε ένα κοινό αγώνα που χρειάζεται η χώρα» υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

«Είναι η υπόσχεσή μας απέναντι σε ένα χρόνιο πρόβλημα που είναι ένα κράτος συγκεντρωτικό και πελατειακό που ήταν μακριά από τους πολίτες και τις ανάγκες του. Με τον Καλλικράτη δίνουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα, δίνουμε δύναμη στον πολίτη, έρχονται κοντά οι υπηρεσίες πρόνοιας στους συνταξιούχους, στην οικογένεια και στην γειτονιά, απελευθερώνουμε δημιουργικές δυνάμεις νέων παραγωγικών ανθρώπων» σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τους πιο ικανούς νέους δημάρχους και περιφερειάρχες, ικανά στελέχη που μπορούν να σταθούν δίπλα στον πολίτη, να δώσουν δύναμη σε αυτό το νέο θεσμό.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ