Skip to main content

Παπαγγελόπουλος: Δεν τους βγαίνει η σκευωρία εις βάρος μου

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως κατά την εξέταση πέντε έως τώρα μαρτύρων «για μένα δεν έχει ακουστεί τίποτα».

«Από την εποχή της αθλιότητας μπήκαμε στην εποχή της γελοιότητας, γελοιοποιούνται οι κατήγοροί μου. Ήταν μια απελπισμένη προσπάθεια να αποσείσουν ευθύνες κάποιοι και βρήκαν τον καημένο τον Παπαγγελόπουλο. Έχουν εξεταστεί 5 μάρτυρες ως τώρα, για μένα δεν έχει ακουστεί τίποτα», είπε στον Αlpha 989 ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για την προανακριτική επιτροπή σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis.

«Ο Ρασπούτιν υπάρχει μόνο στην διεστραμμένη φαντασία κάποιων πανικόβλητων που προσπαθούν να ρίξουν αλλού το φως της δημοσιότητας. Ρασπούτιν δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Εμένα με λένε Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», πρόσθεσε ο κ. Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για «πρόστυχη» και «βάρβαρη» επίθεση σε βάρος του.

«Δεν τους βγαίνει η σκευωρία σε βάρος μου», πρόσθεσε, επιμένοντας πως το «το σκάνδαλο της Novartis είναι το μεγαλύτερο από συστάσεως του ελληνικού κράτους και αυτό το αποδεικνύει η μανία των κατηγόρων του...».