Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 17 ΠΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ

«Δεν υπάρχει τέλεια ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Στα όσα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βραζιλία και τις άστοχες βολές του Κώστα Σλούκα στάθηκε μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς με τη Βραζιλία και όσα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Το πιο κρίσιμο σημείο ήταν τα τελευταία 3' του πρώτου ημίχρονου. Από το +17 πήγαμε στο +10. Σε τόσο σημαντικά παιχνίδια η διαφορά των 7 πόντων είναι μεγάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 49 πόντους. Αυτό τα λέει όλα. Θέλουμε να είμαστε μια αμυντική ομάδα. Στο τέλος φτάσαμε σε μια κατάσταση. Άλλες 200 φορές να είχαμε αυτή την κατάσταση, τον Κώστα θα διαλέγαμε για τις βολές. Αστόχησε, έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την αλλαγή στο δεύτερο μέρος: «Δεν βγήκαμε στο παρκέ με την ίδια πίστη στο παιχνίδι, όπως είχαμε στο ξεκίνημα. Βέβαια, δεν υπάρχει δικαιολογία. Η διαφορά των 17 πόντων μας έκανε κακό. όταν κερδίζεις με +17, αν είσαι καλή ομάδα πρέπει να τελειώσεις το ημίχρονο στο +20 και όχι στο +10».

Για το αν φάνηκαν αδυναμίες της ομάδας: «Δεν υπάρχει τέλεια ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί και να παλέψουμε. Δεν νομίζω πως έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε κάτι άλλο. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ