Skip to main content

Παπαντωνίου: Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο γκαρντ της Λάρισας δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα αύριο έναντι αυτής που παρουσίασε στην πρεμιέρα της Basket League.

Αναγκασμένη να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα είναι η Λάρισα, σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Νώντας Παπαντωνίου, ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ των Θεσσαλών:

«Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερο δύσκολο ματς για μας, αυτή τη φορά εκτός έδρας στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ.

Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που μεγαλώνει λόγω ότι συμπίπτει μα την θλιβερή επέτειο του χαμού των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Πέρασαν είκοσι χρόνια αλλά πάντα το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι, η ίδια λύπη, η ίδια στεναχώρια για τον άδικο χαμό των έξι φιλάθλων…

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί και μαζί της όλη η Ελλάδα, όλοι οι υγιείς φίλαθλοι, όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάσαμε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η εικόνα και η μεγάλη διαφορά στο σκορ είναι αλήθεια πως μας πλήγωσαν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι.

Αυτές τις μέρες που ακολούθησαν δουλέψαμε πολύ πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάσαμε στο ματς της πρεμιέρας. Είδαμε τι και που κάναμε λάθη και εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή μας.

Η νίκη μας στο Κύπελλο τόνωσε κάπως την ψυχολογία μας, αλλά κυρίως μας έδωσε ένα επιπλέον ματς στον θεσμό, ματς που θα μας βοηθήσει να καλύψουμε την ελλιπή προετοιμασία, λόγω πίεσης χρόνου…

Υπό αυτές τις συνθήκες έχουμε δύσκολο έργο, αλλά πλέον έχουμε και καλή… συντροφιά. Άρχισε η Euroleague…».