Skip to main content

Παπαπέτρου: Ξέρουμε τα λάθη μας, βελτιωμένοι κόντρα στη Γαλλία

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος πως οι Έλληνες διεθνείς θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο κόντρα στη Γαλλία

Την αισιοδοξία του πως η Ελλάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο κόντρα στη Γαλλία σε σχέση με την αναμέτρηση εναντίον των Ισλανδών εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο με τη Γαλλία. Θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα  εμφανιστούμε καλύτεροι. Η Γαλλία έχει πάρα πολλούς επιθετικούς στόχους και παίκτες που τραβούν την επίθεσή τους. Δεν είναι ένας παίκτης που πρέπει να περιορίσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε στο παιχνίδι από την άμυνά μας. Εμείς έχουμε πολλά όπλα.

Δεν υπερεκτιμούμε, ούτε υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Και εμείς είμαστε καλοί επιθετικά, στο λόου ποστ, στο πικ εν ρολ, αλλά και στα σουτ, τα οποία μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα, αλλά κάποια στιγμή θα τα βάλουμε. Θα πρέπει να περιορίσουμε τη δημιουργία από τα γκαρντ τους, καθώς από εκεί ξεκινούν όλα. Οι ψηλοί είναι δεύτερης γραμμής, αλλά είναι καλοί.

Πρέπει να περιορίσουμε τα γκαρντ και τα πικ εν ρολ τους. Και εγώ προσωπικά και η ομάδα χθες ήμασταν λίγο αγχωμένοι. Φαίνεται και από την εικόνα. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το ματς, νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάμε το επόμενο ματς, που θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και βελτιωμένοι.

Όταν γυρνάς σπίτι ή στο ξενοδοχείο σκέφτεσαι τι έχεις κάνει λάθος και τι καλά. Ξέρουμε τα λάθη μας. Αλλά, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε ενόψει Γαλλίας».