Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: «ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ- ΣΠΡΑΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ»

Επίθεση και στα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης έκανε η Αλ. Παπαρήγα.

"Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα ακολουθήσει κοινωνική και οικονομική πολιτική Γιαννίτση-Σπράου", είπε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε εργαζομένους της ΦΑΓΕ.

Χαρακτήρισε "παιχνίδι σικέ" τις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ για καταγραφή των αποθεματικών των ταμείων, όταν -όπως είπε- τα ταμεία είναι γνωστό ότι είναι άδεια, γιατί υπάρχει ταξική εκμετάλλευση.

Αναφέρθηκε ακόμα στα δύο μεγάλα κόμματα και υποστήριξε ότι "αποτελεί προσβολή του λαού η τσιγκούνικη αντιπαράθεσή τους για τις παροχές, όπου ο ένας παγώνει και ο άλλος ξεπαγώνει".

Προειδοποίησε ότι τις 100 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης θα έρθουν τα χειρότερα, με συνέπειες για τα επόμενα 10 χρόνια και απηύθυνε έκκληση να υποστηριχθεί το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, γιατί "μία άνοδος του ΚΚΕ θα τους φοβίσει και θα τους τρομοκρατήσει και διότι είναι ευκαιρία στην κάλπη να τιμωρηθούν και τα δύο μεγάλα κόμματα".

Μιλώντας για τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης, είπε ότι "δεν έχουν βαθιά και συγκεκριμένη αντιπαράθεση με τα δύο μεγάλα κόμματα και αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ". Έκανε επίσης λόγο και για τα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας για να υποστηρίξει ότι "υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας που προσφέρουν, αλλά τα σενάρια για συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΛΑΟΣ ή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ θα αποπροσανατολίσουν το λαό και θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα".

Σύμφωνα με την κα Παπαρήγα, "στις 4 του Οκτώβρη δεν κρίνεται ο σοσιαλισμός αλλά θα πρέπει να φανεί στην κάλπη ότι τα λαϊκά στρώματα έχουν πάρει χαμπάρι τα δύο μεγάλα κόμματα, που δεν μπορούν πια να τους κοροϊδεύουν και να χρησιμοποιούν τη ψήφο τους". Όσο για τα εθνικά θέματα τόνισε ότι το "ΚΚΕ δεν κάνει καμία παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και δεν παραιτείται από τις έρευνες για πετρέλαιο στο ΑιγαίA+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ