Skip to main content

Παπαθανάσης: Όποια επιχείρηση δεν τηρεί τα μέτρα θα κλείνει

Προειδοποιεί για λουκέτα ο υφυπουργός Ανάπτυξης σε περιπτώσεις που επιχειρηματίες δεν εναρμονίζονται με τα μέτρα της Πολιτείας.

Τις περιπτώσεις συγχρωτισμού σε νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου αλλά και σε άλλες περιοχές της ελληνικής επικράτειας σχολίασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης τονίζοντας πως οι έλεγχοι είναι εκτεταμένοι και πως «όποιο κατάστημα λειτουργεί με αυτόν τρόπο θα κλείσει» για να θωρακιστεί η δημόσια υγεία.

«Πρέπει να σταθούμε σε ποιον επιτρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να μπει στο κατάστημά του. Στο λιανικό εμπόριο, η εστίαση, τα σούπερ μάρκετ, έγινε αυτό. Γιατί όχι και εδώ; Δεν μπορεί να θυσιαστεί ο τουρισμός επειδή κάποιοι λίγοι επαγγελματίες επιθυμούν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός μιλώντας στο Mega.

«Ακούσαμε για τα πάρτι και είναι κάτι νέο που αντιμετωπίζουμε τώρα. Θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό» πρόσθεσε αναφορικά με τα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου.

Δείτε - Μύκονος: Έκλεισαν τα μαγαζιά και συνωστίστηκαν σε βίλες

Όπως είπε «έχουν ειδοποιηθεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και θα βρίσκονται παντού. Θα είμαστε πολύ αυστηροί. Αν και όποιος αποφασίσει να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει. Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι» κατέληξε.