Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΗΣΟΥΝ

Να είστε σίγουροι ότι όποιοι δοκιμάσουν να αισχροκερδήσουν θα εντοπιστούν και τα πρόστιμα μπορεί να φτάσουν έως και το ένα εκατομμύριο, είπε.

Πρόστιμα για αισχροκέρδεια που μπορεί να φτάσουν και το ένα εκατομμύρια ευρώ θα επιβληθούν στους παραβάτες τονίζει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για τη βιομηχανία και το εμπόριο Νίκος Παπαθανάσης.

«Το 1520 λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα... Δέχεται καταγγελίες καταναλωτών αλλά και ερωτήσεις από επαγγελματίες σχετικά με θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις τους... Ελέγχουμε περίπου 400 επιχειρήσεις σε εβδομαδιαία βάση... Να είστε σίγουροι ότι όποιοι δοκιμάσουν να αισχροκερδήσουν θα εντοπιστούν και θα τους επιβάλουμε πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν έως και το ένα εκατομμύριο ευρώ».

Ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες θα βελτιωθεί η κατάσταση αναφορικά με τα αντισηπτικά, τις μάσκες και τα γάντια και θα καλυφθεί η ζήτηση, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει ωράριο καθημερινής λειτουργίας στα πρατήρια καυσίμων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ