Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Δύσκολος αντίπαλος το Λαύριο, να ελέγξουμε τον ρυθμό

«Ψάχνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Λαυρίου μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και να παίξουν καλή ατομική άμυνα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Μετά από τη διακοπή δύο εβδομάδων επιστρέφουμε ξανά σε επίσημα παιχνίδια. Έχουμε να διαχειριστούμε πρώτα από όλα τις απουσίες που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, που μας έκαναν πάρα πολύ δύσκολη την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι, αλλά από την άλλη πλευρά, επειδή ψάχνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε.

Απέναντί μας είναι το Λαύριο, μια σοβαρή ομάδα που παίζει με συνέπεια καλά, ειδικά στο γήπεδό της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε καλά στην ατομική μας άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».