Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Έτοιμοι για μάχη, θέλουμε τελικό μετά από 20 χρόνια

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ στάθηκε στη διαφορετική -βελτιωμένη- εικόνα που παρουσιάζει πλέον η Κύμη έναντι του πώς ήταν στον πρώτο γύρο της Basket League.

Στη διαφορετική -βελτιωμένη- εικόνα που παρουσιάζει πλέον η Κύμη έναντι του πώς ήταν στον πρώτο γύρο της Basket League στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου ενώ υπογράμμισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για μάχη με στόχο την επιστροφή σε τελικό μετά από 20 χρόνια.

«Έχουμε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Έναν ημιτελικό κυπέλλου, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Κύμη, που έχει πλέον ένα καλά διαμορφωμένο ρόστερ. Είναι μία ομάδα που έχει επίσης πειθαρχία στο παιχνίδι της και καλή καθοδήγηση», είπε αρχικά ο κόουτς του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε εν μέσω αρκετών προβλημάτων να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο και σκληρό ημιτελικό. Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας αύριο, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια».