Τρίτη 25 Ιουνίου 2019
x

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

«Θα πρέπει να κάνουμε μία πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Την αναχαίτιση των επιθετικών ατού του Περιστερίου και την οργάνωση σωστών επιθέσεων από τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχρισε ως βασικά στοιχεία προσέγγισης του αυριανού αγώνα για την ομάδα του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογική θέση του Περιστερίου.

Είναι μία καλά δομημένη και στημένη ομάδα, που έχει στόχευση σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στο κομμάτι της τακτικής και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Με καλούς και ποιοτικούς ξένους παίκτες, με καλούς Έλληνες παίκτες, κομβικούς για το παιχνίδι τους, όπως ο Βασιλόπουλος και με πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Θα πρέπει να κάνουμε μία πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση, να ελέγξουμε τους καλούς επιθετικά αντίπαλους παίκτες και να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας για να βρούμε το κατάλληλο πλεονέκτημα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ