Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Να κερδίσουμε για να ανοίξει ο δρόμος της πρόκρισης

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, η Ναντέρ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο παιχνίδι για το Basketball Champions League (και τέταρτο συνολικά) μέσα στο 2019, θα βρει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την φορμαρισμένη Ναντέρ. Τη γαλλική ομάδα, από την οποία ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, πέτυχε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση στο ματς του «PAOK Sports Arena», έχτισε ένα σερί με πέντε νίκες και μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Η κανονική περίοδος έχει ακόμη δρόμο, αλλά ο «Δικέφαλος» σε περίπτωση νίκης αύριο το βράδυ στη Γαλλία θα αγκαλιάσει την πρόκριση και σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο κόουτς των Θεσσαλονικέων μίλησε για τις δυσκολίες που θα έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και για τους ξεκάθαρους στόχους που έχει στην προσπάθεια νίκης και πρόκρισης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μεγάλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, καλή δημιουργία και κυκλοφορία της μπάλας κι αυτά είναι δύο κομμάτια του παιχνιδιού τους, τα οποία πρέπει να ελέγξουμε και να περιορίσουμε», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ναντέρ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κέρδισε με μία διαφορά σχεδόν 50 πόντων τη Βόννη στο τελευταίο της παιχνίδι στο Basketball Champions League, το περασμένο Σάββατο νίκησε και την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος Βιλερμπάν. Εμείς ήρθαμε στη Γαλλία με το σκεπτικό να κάνουμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που θα μας ανοίξει ξεκάθαρα το δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση».