Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Να ματσάρουμε την ενέργεια της Βόννης

O κόουτς του ΠΑΟΚ ανέφερε πως η γερμανική ομάδα «παίζει πάντα σε πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τρέξει».

Τις δυσκολίες που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βόννη για το Basketball Champions League στην ομώνυμη γερμανική πόλη υπογράμμισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με την ομάδα της Βόννης. Υπάρχουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της. Έχουν προστεθεί ο Μπίρτσεβιτς και ο Χάνλαν, ένας παίκτης στο 4-5 με πολύ καλό σουτ και ένας ποιοτικός κόμπο γκαρντ, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα, στην ήδη ποιοτική περιφέρεια που έχουν με τον Μάγιο και τον Τζέιμς, ώστε να έχουν και δημιουργία και καλή εκτέλεση. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειάς τους, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σε πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τρέξει.

Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο ρυθμός τους δεν έχει μεγάλες αυξομειώσεις, το αποτέλεσμα κάποιες φορές δεν είναι το ίδιο.

Στο γήπεδό τους πάντα έχουν μεγαλύτερη ενέργεια. Γνωρίζοντας κιόλας ότι εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μόλις 48 ώρες πριν, αλλά και από ένα ταξίδι, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν. Ο ρυθμός θα είναι σίγουρα υψηλός».