Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Σεβόμαστε αυτό που κάνουμε, θέλουμε τον κόσμο με Χολόν

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήρθε μέσα από μία εξαιρετική εμφάνιση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την προσπάθειά τους και ότι έκαναν με αυταπάρνηση στο γήπεδο προκειμένου να έρθει η νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που αναφέρθηκε και στις τελευταίες δύσκολες ημέρες της ομάδας.

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήρθε μέσα από μία εξαιρετική εμφάνιση. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια σαν ομάδα συνολικά, αλλά και με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τα συγχαρητήρια πηγαίνουν φυσικά στους παίκτες που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους, αλλά δείξαμε την ποιότητα που έχουμε και φτάσαμε στη νίκη», είπε αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου» και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έφτασε η ομάδα στη νίκη, αλλά και όχι μόνο σε αυτό… «Το σημαντικό δεν είναι ούτε η τακτική, ούτε τα σχήματα. Είναι η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά μέσα από τα πολλά προβλήματα που είχαμε αυτή την εβδομάδα και τις συζητήσεις που έγιναν, να δείξουμε αυτό το πρόσωπο. Όλοι είμαστε ένα σε αυτή την ομάδα. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Παίζουμε για την προσωπικότητά μας, για τη φανέλα μας. Ζητάμε το σεβασμό, όπως εμείς σεβόμαστε αυτό που κάνουμε».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε επίσης στην καθημερινή προσπάθεια των παικτών: «Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε επαγγελματίες. Αναφέρομαι στο κομμάτι των παικτών που δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα, ξεπερνάνε τα προβλήματα που υπάρχουν. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα. Η σημερινή προσπάθεια δείχνει το σεβασμό που δείχνουμε στην ομάδα που υπηρετούμε», ενώ μίλησε και για τον κόσμο που ήταν στη Ρόδο, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη: «να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που κάθε χρόνο στη Ρόδο είναι δίπλα μας. Γενικά ο κόσμος, τον τελευταίο μήνα σε δύσκολα παιχνίδια ήρθε στο γήπεδο μαζικά. Θεωρώ ότι αντέδρασε στα προβλήματα που υπάρχουν. Μπορεί να μας βοηθήσει και άλλο, εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας, τον θέλουμε δίπλα μας. Την Τρίτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν που μπορεί να είναι κομβικό για την προσπάθειά μας στην Ευρώπη και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους».