Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Συγκέντρωση, πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε τρία συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνουν καλύτερα οι «ασπρόμαυροι» για να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση

Μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Basketball Champions League.

Μετά την ήττα με διαφορά 9 πόντων στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να αλλάξει τα δεδομένα και να χτυπήσει την πρόκριση με μία μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα η ομάδα, όπως υποστήριξε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» μιλώντας πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και σε τρία συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να κάνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει τη νίκη και την πρόκριση.

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά το πρώτο παιχνίδι έχει το πλεονέκτημα και με μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της. Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».