Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Tα παιδιά έχουν πολλά θέματα, πρέπει να βρούμε κίνητρο

«Δεν δείχνουμε να έχουμε αποθέματα, αν δεν προσπαθήσουμε, θα γνωρίσουμε και άλλες τέτοιες άσχημες βραδιές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Στην έλλειψη κινήτρου και στην κακή εικόνα της ομάδας του όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή του στα playoffs της Euroleague. Ήταν σπουδαίο επίτευγμα με τον τρόπο που το πέτυχε το τελευταίο δίμηνο και καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Για το σημερινό παιχνίδι δεν νομίζω ότι αξίζουν πολλά λόγια. Ωραία ήταν η Αθήνα, την είδαμε… Μας έκανε λίγο βροχή χθες, σήμερα είχε λίγο καλύτερη μέρα το πρωί. «Έβρεξε» πάλι εδώ στο γήπεδο και επιστρέφουμε…».

Για το αν τον απογοήτευσε η εικόνα της ομάδας του: «Είναι η εικόνα που έχουμε όλη την εβδομάδα. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη, ειδικά όταν έχεις αντίπαλο μια ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό».

Για το πώς εξηγεί την εικόνα: «Μπορώ να δώσω ερμηνείες, αλλά είμαστε σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και πρέπει να σεβόμαστε την παρουσία μας ανεξαρτήτως των θεμάτων που υπάρχουν και να παρουσιαζόμαστε σαν κανονική ομάδα. Δεν ξέρω κατά πόσο ο καθένας έχει αποθέματα. Εμείς δεν δείχνουμε να έχουμε αποθέματα, πάντως και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί έχουμε σίγουρα ένα μήνα μπροστά μας και τα playoffs. Πρέπει να βρούμε κίνητρο...  Τα παιδιά έχουν πάρα πολλά θέματα, έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα από την αρχή μέχρι τώρα και δεν είναι εύκολο να κρατιέσαι σε ένα επίπεδο, όταν μάλιστα δεν έχεις να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Αν δεν προσπαθήσουμε θα γνωρίσουμε και άλλες τέτοιες άσχημες βραδιές».