Skip to main content

Παπουλής: Προτεραιότητα στον ΟΦΗ αν… ηρεμήσει

Για την φετινή σαιζόν και το ποδοσφαιρικό μέλλον του τοποθετήθηκε ο Φώτης Παπουλής.

 

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ, αν αυτός βρει διοικητική ηρεμία, εξέφρασε ο Φώτης Παπουλής. Ο 27χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM» αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των Κρητικών αλλά και τη δική του παρουσία. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ: 
 
«Αν λέγαμε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος πως η ομάδα θα έκανε αυτή την πορεία, τότε θα μας περνούσαν για τρελούς. Παρόλα αυτά, κάναμε μία αξιοθαύμαστη πορεία. Μέσα από τα πολλά προβλήματα που έχουμε καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία». 
 
Για τη δική του παρουσία:
 
«Είχα και εγώ μία μεστή παρουσία, όμως με βοήθησαν όλοι μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής, η ομάδα και όσοι είναι γύρω μας. Η δεύτερη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα ήταν πιο καλή για εμένα. Ο Βαγγέλης Μάντζιος με βοήθησε πολύ στην παρουσία μου. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει κενούς χώρους στους πλάγιους επιθετικούς. Αν δεν έλειπε στα περισσότερα ματς, θα είχαμε πιο πολλούς βαθμούς». 
 
Για το μέλλον του:
 
«Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με φέρνουν σε σκέψη. Έχω δεθεί με την ομάδα του ΟΦΗ, με αγάπησε ο κόσμος και δεν έχω να θυμάμαι άσχημα πράγματα από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως από τα υπόλοιπα ζητήματα. Αν ο ΟΦΗ βρει μία διοικητική ηρεμία, τότε θα δώσω σε εκείνον προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να υπάρχει κάτι στον ΟΦΗ και δύσκολα θα μείνω. Έχω ακούσει κάποια πράγματα για το εξωτερικό, όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Μακάρι να έχω τη δυνατότητα να το ζήσω».