Skip to main content

Παππάς για πασαλάκια: Ρουσφέτια και διευκόλυνση του παράνομου πάρκινγκ

Ο Θανάσης Παππάς επισημαίνει ότι η αφαίρεση των πασάλων διευκολύνει μόνο την παράνομη στάθμευση και όχι τη Βιοκλινική και τους ασθενείς της.

Την αντίδραση του πρώην αντιδημάρχου Θανάση Παππά προκάλεσε η ενέργεια του δήμου Θεσσαλονίκης να προxωρήσει σήμερα στην αφαίρεση πασαλακίων από την οδό Μητροπόλεως στο ύψος της Βιοκλινικής.

Ο κ. Παππάς με ανάρτησή του στο facebook επισημαίνει ότι η αφαίρεση των πασάλων διευκολύνει μόνο την παράνομη στάθμευση και όχι τη Βιοκλινική και τους ασθενείς της.

«Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ έχει ολόκληρη θέση -με άδεια του Δήμου- για εξυπηρέτηση ασθενών και για το ασθενοφόρο. Τα ''επιχειρήματα'' για εξυπηρέτηση νεφροπαθών είναι για αφελείς. Μπορούν να παρκάρουν άνετα και νόμιμα εκεί», επισημαίνει ο κ. Παππάς, προσθέτοντας:

«Τότε παντού σε όλους τους δρόμους που είναι κλινικές να παρκάρουν παράνομα όλοι ''για εξυπηρέτηση''. Η αρμόδια διεύθυνση για την Βιώσιμη Κινητικότητα ρωτήθηκε; Άλλωστε όλη η αλληλογραφία υπάρχει. Απλώς δεν υπάρχει πολιτική βούληση για επιβολή της νομιμότητας και της εύρυθμης λειτουργίας. Αυτή η διοίκηση κάνει ό,τι γουστάρει και κυρίως κάνει ''ρουσφέτια'' κατά παράβαση των κανόνων και προτρέποντας τους πολίτες στη παράνομη στάθμευση και στο γνωστό ''...μισό λεπτό φιλαράκι!!''. Και μάλιστα επί πεζοδρομίου-που είναι ΜΟΝΟ για τους πεζούς. Η Τροχαία τι λέει για την παράνομη στάθμευση στη Μητροπόλεως που δημιουργούν γοργά-γοργά οι διοικούντες;».