Skip to main content

Παππάς: Κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά ο λαός

Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει «σε καθαρό πολιτικό τοπίο» και σχολιάζει σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τους έξι.

Την εκτίμηση ότι το «ζητούμενο στις εκλογές είναι η συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων», εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

«Το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων. Και στις εκλογές και ύστερα από αυτές», τονίζει και προσθέτει ότι «κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο λαός».

Παράλληλα, σημειώνει ότι το κάλεσμα για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων «δεν είναι προεκλογικό πυροτέχνημα».

Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει «σε καθαρό πολιτικό τοπίο» και σχολιάζει σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τους 6 βουλευτές: «Συντάχθηκαν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, επικρίνει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μάνφρεντ Βέμπερ ότι «η συνταγή τους περιλαμβάνει ένα ανύπαρκτο καρότο, τη μείωση των στόχων και ένα γνωστό μαστίγιο, το μνημόνιο α λα ΔΝΤ-Μητσοτάκη», ενώ χαιρετίζει την απόφαση της ΝΔ να ανακαλέσει το εμπάργκο στην ΕΡΤ.