Skip to main content

Παππάς: Η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων (vid)

Αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγούμενο διάστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων, είπε από τη Βέροια ο υπουργός

Αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγουμενο διαστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων, υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στην ομιλία του χθες στη Βέροια, σε εκδήλωση με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας» στον Πολυχώρο «Ελιά», έξω από τον οποίον υπήρξαν αντιδράσεις από πολίτες που εναντιώνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Την αληθεια που πονάει πρέπει να την πούμε. Γιατί αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγούμενο διάστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Μετά το Κιλκίς την Τρίτη, ο Νίκος Παππάς έγινε αποδέκτης νέων αποδοκιμασιών και στη Βέροια, καθώς πολίτες τον αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή». Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στη δημόσια τηλεόραση, χαρακτήρισε περιθωριακούς όσους αντιδρούν.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του κ. Παππά: