Skip to main content

Παππάς: Η θυσία είναι το αυτονόητο όταν διακυβεύεται η ανεξαρτησία

Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα σίγουρα και σταθερά βήματα για να βγούμε από αυτή την κρίση, είπε από το Μεσολόγγι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Η θυσία είναι το αυτονόητο, όταν αγαθά, όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία διακυβεύονται» τόνισε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι, για την 192η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς.

Ειδικότερα, στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς ανέφερε τα εξής: «Είμαστε στο Μεσολόγγι, στο Μεσολόγγι της αυταπάρνησης και του ηρωισμού, στο Μεσολόγγι που έγινε διεθνές σύμβολο του αγώνα των λαών για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία. Το Μεσολόγγι στέλνει ένα μήνυμα άσβεστο μέσα στους αιώνες, ότι δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Η θυσία είναι το αυτονόητο, όταν αγαθά, όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία διακυβεύονται».

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε ότι «είμαστε βέβαιοι, ότι όπως πορευτήκαμε με αυτές τις απαράγραπτες αξίες κατά το παρελθόν, με αυτές θα κάνουμε τα σίγουρα και σταθερά βήματα για να βγούμε από αυτή την κρίση, η οποία ταλαιπώρησε τη χώρα μας για χρόνια».