Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΠΑΠΠΑΣ: ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι τα λεωφορεία και οι οδηγοί που θα εξοικονομηθούν θα ενισχύσουν το μεταφορικό έργο στο κέντρο της πόλης.

Συνολικά 20 επιπλέον λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορούν από την 1η Ιουνίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάτι το οποίο θα φέρει 80 νέες θέσεις εργασίας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, σε δήλωσή του για τη σημερινή έναρξη των δύο δρομολογίων του Οργανισμού στους δήμους Λαγκαδά και Χαλκηδόνας, απο λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, ο κ. Παππάς τόνισε ότι τα λεωφορεία και οι οδηγοί που θα εξοικονομηθούν θα ενισχύσουν το μεταφορικό έργο στο κέντρο της πόλης, χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοσίου.

«Τα λεωφορεία και οι οδηγοί που θα εξοικονομηθούν θα ενισχύσουν το μεταφορικό έργο στο κέντρο της πόλης. Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοσίου θα έχουμε γύρω στα 20 νέα λεωφορεία στο κέντρο της πόλης και 80 νέες θέσεις εργασίας. Αυτό είναι δέσμευση της σύμβασης που υπάρχει με τα ΚΤΕΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, από την 1η Ιουνίου όλο το συνεργείο της μετακίνησης των γραμμών αυτών θα μεταφερθεί στο ΚΤΕΛ.

«Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι την εκμετάλλευση όλου του έργου την έχουμε εμείς, όχι το ΚΤΕΛ. Το ΚΤΕΛ κάνει το μεταφορικό έργο του με τις προϋποθέσεις και τους όρους που έχουμε θέσει εμείς», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, τονίζοντας:

«Δεν αλλάζει τίποτα για τους επιβάτες, το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα έχουν μια καλύτερη εξυπηρέτηση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ