Skip to main content

Παππάς: Χωρίς την παρέμβασή μας δεν θα υπήρχε συγκοινωνία στην πόλη

Ο πρόεδρος του Οργανισμού διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα μιλώντας στη Βουλή.

Δεν μπορεί η διαδικασία εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ να αποτελεί ιδιαίτερο σχέδιο της εκάστοτε κυβέρνησης σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Στέλιο Παππά.

Όπως είπε ο κ. Παππάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης», αποτελεί ερώτημα γιατί ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα αυτό την στιγμή που εκκρεμούν προσφυγές στη δικαιοσύνη και στην Ε.Ε.
 
«Έπρεπε να προχωρήσουμε σε μία κρατική παρέμβαση γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν δύο στόχοι συγκεκριμένοι στο θεσμικό πλαίσιο που προβλέπουν την προετοιμασία για τη μετάβαση στον ΑΣΥΘ και την εκκαθάριση. Και τα δύο έχουν προχωρήσει σημαντικά. Ήδη το καταστατικό βρίσκεται στα χέρια του υπουργού» σημείωσε σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΑΣΘ καταλήγοντας ότι πρόθεση του είναι να υπερασπιστεί τη διαδικασία της εκκαθάρισης.