Skip to main content

Παραδίδει υπερσύγχρονα μηχανήματα στο ΑΧΕΠΑ η οικογένεια του ΠΑΟΚ!

Ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» και αντιπροσωπεία του PAOK Action θα βρεθούν αύριο στο νοσοκομείο παραδίδοντας τα μηχανήματα, προσφορά του Ιβάν Σαββίδη

Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα αύριο και ώρα 14:00, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων.

Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα  από τα σημαντικότερα  Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα.

Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Η αντιπροσωπεία του «Δικεφάλου» θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.