Skip to main content

Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο νέο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού από τον απερχόμενο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστα Μαρκόπουλο, στον Παύλο Γερουλάνο και την Αγγελική Γκε
Τη σκυτάλη για το χαρτοφυλάκιο στον τομέα του τουρισμού, παρέλαβε η ηγεσία του νέου υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και ειδικότερα ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος και η υφυπουργός Αγγελική Γκερέκου, από τον απερχόμενο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστα Μαρκόπουλο.

Ο νέος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού αφού είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Κώστα Μαρκόπουλο τον οποίο και ευχαρίστησε, στη συνέχεια δεν θέλησε να επεκταθεί σε δηλώσεις για το αντικείμενο του τουρισμού. Ωστόσο ζήτησε τη συνεργασία όλων για το καλό του τουρισμού, όπως είπε.

Από την πλευρά του ο τέως υπουργός, αφού ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης και ηγεσίας, ανέφερε ότι «δεν ανήκω στους πολιτικούς, ούτε η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα κόμματα, που επενδύουν στην καταστροφή όταν οι άλλοι κυβερνούν. Σε αυτό που πρέπει να καταλήξουμε σε αυτόν τον τόπο είναι ότι αυτό που κερδίζεται πρέπει να έχει συνέχεια και ότι χάνεται για την πατρίδα. Εύχομαι τέλος σε αυτήν σας την πορεία να μη συναντήσετε ως κυβέρνηση αυτά που συνάντησε μερικές φορές η δική μας, που δυσκόλεψαν την παράταξη, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Αγκυλώσεις, βαρονίες που λειτούργησαν ορισμένες φορές σαν μυστικοσύμβουλοι και οικογένειες που έπαιξαν το ρόλο των ψιθυριστών. Γιατί η πολιτική έχει δύσκολες στροφές».